NOVO! Gospodinjski aparati “na ključ”

Naša nova storitev je odgovor na vse več povpraševanj naših strank, ki si želijo poleg kakovostnega aparata še nekaj več. Tehnologija na področju gospodinjskih apratov skokovito napreduje in marsikdo od uporabnikov ne uspe več slediti razvoju, kar je škoda, saj sodobne funkcije olajšajo delo ter prihranijo čas in energijo. Zato smo razvili storitev, ki  vam bo resnično v pomoč.

Kot specialisti za aparate bele tehnike vrhunskih znamk Candy in Hoover in nekaterih drugih, z lastno servisno mrežo in rezervnimi deli na zalogi, ponujamo v paketu:

  • svetovanje pri nakupu,
  • ugoden nakup novega aparata,
  • odmontažo ter brezplačen odvoz starega aparata,
  • priklop novega,
  • ter – zelo pomembno – osnovno izobraževanje o uporabi funkcij novega aparata.

Naš serviser je za vprašanja o uporabi na voljo tudi kasneje, prek telefonskega svetovanja. Celotna storitev je že v ceni novega aparata, brez doplačila.

V naši ponudbi najdete pralne, sušilne, pomivalne stroje, nape, steklokeramične plošče, hladilniki, sesalce… Naj omenimo še drugo našo »posebnost« – AKCIJSKO ponudbo bele tehnike, ki so na ogled v našem salonu na Brnčičevi ulici 13 in na naši spletni strani  www.electraplus.si . Gre za aparate, ki iz različnih razlogov ne morejo v redno prodajo (poškodba embalaže, lepotne napake…), pri nas pa so na voljo – seveda z vsemi garancijskimi pogoji – tudi do 50% ceneje!